Jeg måtte jo bare ...
Klarte ikke å dy meg ...
Så, det ble bare slik her ...
Jeg måtte lage frappuccino ...
Så her går jeg til fryseboksen.
Ser ned i den og finner det jeg vil ha, iskake, isbiter og fløte.
Først bruker jeg en ganske lang tid på å skjære et stykke kake.
Cirka så mye.
Så da jeg kom opp helte jeg et glass kaffi
Altså så mye som dette
Og satte det inn i kjøleskapet
Så tok jeg den frosne fløten
Og pakket den ut av kartongen
Og skrapte opp små fløteis-ting med en kniv
Ca så mye
Før jeg la det og kaken i et litersmåt
Og jeg begynte på isbiteknusinga. Jeg hadde en halvpakke noe som tilsvarer ca 8-10 biter, men jeg kunne nok hatt flere i
Og man begynner å knuse dem med en kjevle, i steden for å la stavmikseren slite med å knuse dem.
Så tar jeg et glass med melk
Ekstra lett TineMelk med ekstra vitamin d!
Og helte dette og i litermålet sammen med isbitene
Så var det tid for saus. Chocoladesauce, nugattsauce og karamellsaus.
Alt pent oppi litermålet, bare husk å rise flaskene først, i allefall om de ikke er brukt på lenge og har gått ut på dato for et halv år siden ca.
Så ca tre teskjeier kakao oppi
Så det viktigeste, en god duss med kanel.
Og på med stavmikseren.
I med kaffien. Jeg drakk opp ca så mye som er igjen i glasset nå, siden jeg rett og slett ikke klarte å la være. Kaffi i glass er nok betraktlig bedre enn i kopp.
Så, vips var den ferdig.
Et glass til meg og mamsen.
Og, selvfølgelig, oppvasken ...
søndag, april 04, 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarar:
Det så ut som et helt dagsarbeid... Men frappuchino er jo altfor godt! :)
Ah, så ille var det nok ikke, det mest krevende var å kutte opp en dypfryst iskake ...
Legg inn en kommentar